KÖNYVELÉS TELJES KÖRU ÜGYINTÉZÉSSEL

HIVJON MINKET a +40-743.790.138 -an

CÉGÜNKROL:


Könyvelo cégünk 2010 óta végez magánszemélyek, társaságok és társasházak részére teljes köru könyvviteli, ügyviteli és tanácsadói szolgáltatást.
Vállalkozásunk vállalja Bt-k, Kft-k egyéni vállalkozások, és Társasházak, teljes köru könyvelését és bérszámfejtését. Igény szerint elkészítjük hiányos szabályzatait, illetve aktualizáljuk a mindenkori jogszabályoknak megfeleloen. Egyelore cégünk mint egyéni vállalkozás van bejegyezve, azonban csapatunk az a célja, hogy régi és új partnereikkel együtt hosszú távú és gyümölcsözo kapcsolatot alakítsanak ki a közös növekedés érdekében

Munkatársaink számára kiemelkedoen fontos a partnerek megelégedettsége, és hosszú távú együttmuködés kialakítása,
fenntartása. Valamit, hogy ügyfeleik számára ne csupán könyvelok legyenek, hanem képviselok, akik érdekeiket szakértelmünkkel és felelosségük tudatában képviseljük.

Jelszavunk: pontosság, megbízhatóság, szakmai tudás és elégedettség. Ennek érdekében folyamatosan bovítjük ismereteinket, követjük a változásokat, hogy jobb és színvonalasosabb szolgáltatást tudjunk nyújtani partnereink számára.

Társaságunk fo tevékenységei közé a könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés, TB-ügyintézés, egyéb ügyviteli feladatok, amelyekkel sikeresen segíthetünk meglévo, és leendo ügyfeleink munkáját.

Szolgáltatásaink sokrétuségérol bovebb információkat a SZOLGÁLTATÁSAINK menü alatt kaphat.

 

Partnerünk a taka.ro - minöségi bútor!